Beoordelingen van Napoli Hardenberg

Recente recensies van Napoli Hardenberg

4 sterren na 167 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snelle vriendelijke bezorging!

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, de bezorging ging helaas voor de 2de keer op rij niet goed. Drinken vergeten. Misschien daar wat meer aandacht aan besteden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, als altijd. Heerlijk gegeten weer. Na ruim 20 jaar nog steeds de enige voor ons.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 uur en 1 kwartier gewacht op 1 bak droge spaghetti. Door de eigenaar gelukkig toegezegd dat we de volgende keer deze gratis krijgen. Ben benieuwd. Ik begrijp dat het druk is en er weinig bezorgers zijn, maar neem dan geen nieuwe bestellingen meer aan. Tip : geef nooit aan... Zo snel mogelijk. Je bent dan de laatste in de rij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging het eten was super!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect, alleen bezorging 65 minuten, vrij lang

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de website ging super, makkelijk bestellen, simpel betalen en volgens afspraak geregeld en heerlijk gegeten. TOPPPP

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 verkeerde pizza bezorgd Verkeerd drankje bezorgd

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's mogen wel wat rijker belegd worden

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst waren de bestelde broodjes met kruidenboter niet geleverd, deze kregen we 15 min later nog wel geleverd. Helaas was de verkeerde pasta geleverd. Jammer...

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werden twee verkeerde pizza’s bezorgd. Na even bellen werden de goede pizza’s redelijk koud bezorgd..

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Duurde 2 uur voor dat ik mijn eten had, wel lekker eten maar duurt niet normaal lang.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta *s Heel goed Lekker Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekkere pizza!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten gehad. Moest alleen achter mijn pizza aanbellen deze waren ze in alle drukte vergeten af te leveren. Maar dit was snel en correct opgelost. Goede service Bedankt.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, dat wij dit hebben gegeten, en het is zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer perfect

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten !

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten op mijn bestelling vind ik te veel van het goede, niet de eerste keer overigens en als je vervolgens belt waar het blijft krijg je te horen dat je klanten genoeg hebt! Prima slechte beurt gemaakt en wij bestellen niet weer! Zowel zakelijk als particulier een klant kwijt!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk tegen een redelijke prijs.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne mensen met service en vertrouwen En waanzinnig lekkere pizza’s

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, vandaag pizza Adam gehad, was erg lekker!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld voor 19 u, kreeg per mail bericht dat pizza's om 19.45 klaar zouden staan. Netjes gewacht, werd om 19.15 u gebeld dat pizza's klaar waren. Ze hadden blijkbaar al eerder gebeld, maar werden toen doorgeschakeld naar voicemail. Was toch al van plan om pizza's thuis in de oven nog even weer op temperatuur te brengen, dus geen probleem. Wel jammer dat bericht via mail niet klopte met feitelijke moment dat eten klaar was. Pizza's heerlijk.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm, goed gevuld

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wat leek op spuug op m’n pizza doos dus dat vond ik wel apart opzich pizza was wel lekker alleen niet gesneden

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rucola miste op mijn pizza. Contact opgenomen en er werd gezegd dat de rucola op was. Dan hadden ze me ook even kunnen bellen of ik de pizza dan nog wel had gewild.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede app, bezorging super op tijd, eten lekker!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goed voor elkaar

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren snel hier eten was super en er was goed rekening gehouden met de opmerkingen! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna geen kaas erop en de korst was aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging goed, maar online bestellen is deze week al twee keer fout gegaan, schrijf je op dat je geen kaas op de spaghetti wil doen ze het toch, terwijl ze het wel op de kassabon hebben gezet

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's afgehaald en netjes op de afgesproken tijd stonden ze klaar.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

tutto bene!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte voortreffelijk. Bezorgtijd wel punt van aandacht. 1,5 uur vind ik wel erg lang. Dus voor de toekomst maar ophalen 😉

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed op tijd op het juiste adres aanwezig. De Pizza was lekker en goed warm. De Bezorger kwam zeer netjes en vriendelijk over. Volgende keer bestel ik er weer!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza mag wel iets warmer

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit x de 105B Broodje Döner kebab speciaal genomen met extra vlees en een oriëntal salade. Heerlijk!👌🏻

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker vers en warm uit de oven, al meer dan 15 jaar top pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd die aangegeven was vond ik al lang en het werd nog een kwartier later. Zaten maar vier stukjes kip op de pizza en er werd ook nog eens de verkeerde saus bij geleverd. Tegenvaller. Ben anders van hun gewend.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’ zijn altijd prima. Maar dat je alleen contant ter plekke kunt betalen vind ik niet meer van deze tijd. Of ter plaatse een onlinebestelling doen. Wat een gedoe.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizzaria! 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker & het werd precies optijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdagavond 15 minuten later dan afgesproken, geen probleem hoor. Pizza helaas wel wat koud en beperkt belegd, zijn we beter gewend. Volgende keer beter?!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is super goed geleverd en was heerlijk. Vooral de pasta's waren TOP. Het enige commentaar wat ik hoorde van enkele collega's was, dat de shoarma vlees stukjes wel heel klein waren. Verder alles TOP

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud toen die bezorgd werd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van het eten. Beleefde bezorger en netjes voor de verwachte bezorg tijd aanwezig.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet lekker, de pizza smaakte anders dan normaal.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijden waren lauw. Kalfsvlees was niet lekker. Kapsalon was klef. Niet iedereen houdt van gekruide friet.. Beloofde gratis drankje zat er niet bij.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd vers en lekker, zeker de beste pizza van hardenberg!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker kapsalon. Tot volgende keer...

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gevraagde tijd bezorgd en heerlijke pizza 's!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel en het eten smaakte erg lekker. Onwijs goed gedaan!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goeie pasta Bolognaise! Aangezien we te ver weg wonen, komen we niet in aanmerking voor bezorging, dit is vrij omslachtig met online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was koud

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, super aardige jongen en het eten was echt goed warm en smaakte fantastich. Voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon dikke prima.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd volgens afspraak, lekkere pizza's. Gratis Fanta vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Redelijk lekkere pizza's, beetje taaie bodem en rand.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd warm en prima in orde

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1715 online bestelling geplaatst. 1915 was het eten er pas. Geen brood met kruidenboter waarvoor wel betaald was, cola zat er ook niet bij. Meerdere malen gebeld hoelang het nog duurde, werd niet opgenomen. Uiteindelijk gaf de mevrouw van de zaak aan dat ze pas vanaf 1800 bestellingen aannemen, waarom kan je dan op een eerder tijdstip al wel online bestellen? Pizza’s smaakten anders als anders, het leek aan de bodem te liggen, is er wat veranderd aan het deeg? Al met al een tegenvaller!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud, korst pizza heel hard, langewachttijd, zijn we niet zo gewend van Napoli, kon zo de bak in tot grote teleurstelling van kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde veel te lang. 17:50 besteld en het was pas 21:20 uur bezorgt. De pizza was ook nog is lauw. Heel slecht.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima zoals normaal, maar levering is verschrikkelijk. Drie maal erachter gebeld. Constant beloften maar uiteindelijk 2,5 uur gewacht.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en op tijd geleverd 👍🏻

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging, top

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd afgeleverd. Pizza’s prima.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had iets meer kalfsvlees tussen de broodje donor gemogen. Voor de rest perfect.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje omario 2 stukjes kip en kleine portie

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging, lekker warm

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel lekker.. alleen zouden we er ook een blikje cola bij krijgen.. die zat er niet bij. Sprak bezorger er op aan en zei ja, vergeten.. fijne avond. 😅 en ging weg

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. Geen minpunten. We gaan vaker bestellen. De bezorging is goed. Wat ik zou doen als ik jullie was. Geef bezorgers werkkleding. Zodat het 1 geheel is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pollo dello chef, Wat een bagger zeg in die bak. Geen roomsaus te zien . Wel heel veel vet. Niet op gegeten. Dat is nu met alles wat Italiaans is. Zelfs de pizza"s gaan nu tegenstaan. Ook weer geen knoflooksaus. Dus geen korstjes dippen. Ik ben er klaar mee. Dag Napoli!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gezegt pizza gesneden maar is niet gebeurt. En ik had de bestelling geplaatst rond 14.00 uur en had aangegeven graag te bezorgt hebben om.19.15 , maar het is pas bezorgt om 19.45 uur

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Stipt op tijd!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorger en heerlijk eten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren zelfs eerder. Compliment en ga zo door

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s 👌🏽👌🏽

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen altijd op website maar jullie vergeten áltijd de gratis drankje

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Shoarma schotel besteld vlees stonk was bedorven , ik heb alles weggegooid.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een heerlijke pizza.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed warm en snel bezorgd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17:30, eerst mogelijke tijd 18:45, 18:45 kregen we bericht dat onze bestelling onderweg was. 19:10 gebeld, waar het eten bleef en of het niet al erg lang onderweg was, volgens de man aan de telefoon was dat niet het geval. Beide pizza’s waren bij aankomst om 19:15 erg koud. Jammer we zijn tot nu toe altijd tevreden klanten geweest!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte prima, kon wat warmer, maar misschien al eerder klaar i.v.m afhalen ipv bezorgen?

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet gesneden terwijl ik het wel km heb gevraagd

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een anderhalf uur wachten voor het eten bezorgd werd. Toen het bezorgd was, was de pizza lauw en de randen aangebrand. Het lijkt wel of de pizza's steeds kleiner worden. Kapsalon was prima. Frites waren nat en plakkerig.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ruim een half uur te laat. Gevraagd op een pizza shoarma ZONDER kaas.....kreeg een pizza shoarma MET kaas!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede bediening. Hebben online besteld en alles was op tijd bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor een klein prijsje. Keurig op tijd bezorgd!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza zoals altijd prima, fanta komt volgende keer wel, da's bijzaak.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was supervers en erg lekker

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, flink warm en snel bezorgd! Top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste adres om te bestellen. Bezorgen is altijd vrij snel en erg vriendelijk. Eten is geweldig, altijd warm en erg lekker. Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Keuze voor toevoegen pepers zou een mooie toevoeging zijn.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om pizza gesneden te hebben maar dat kregen we niet

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel bestelt zonder kaas, toch met kaas geleverd. Portie ook aan de kleine kant voor die prijs. 60 - 70% ten aanzien van andere in Hardenberg. Bezorging werd gedaan op aangegeven tijd maar wel in plastic tasjes en allemaal losse zakjes ernaast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het koelde wel snel af maar voor de rest was alles in orde

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm, goed gevuld en netjes op tijd.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s maar ook de andere maaltijden zijn heerlijk. Vrij snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, de bezorger van maandag avond was minder vriendelijk dan ik gewend ben.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service. Er was wat fout gegaan en dat is prima opgelost! Eten was zoals altijd erg lekker.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echt lekkere pizza, enigste nadeel is weinig belegd.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren dit keer taai en hebben ruim half uur langer moeten wachten, totaal bijna 2 uur na bestelling pas de pizza's..viel ons dit keer tegen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze 2 sterren zijn voor de pizza, die prima smaakte toen we de zwart verbrande champignons eraf hebben gehaald...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker, daarom is het hier ook wel eens druk, maar wie even geduld heeft, eet de lekkerste pizza!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van pizza was prima, alleen jammer dat er een verkeerde pizza bij was, ivm het uur wachten deze maar opgegeten. Dit is helaas al eens vaker voor gekomen.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een kwartier later dan de afgesproken tijd

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's. We halen al jaren. Altijd goed bevallen. Fijn dat je ook via internet kunt bestellen. Top.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima pizza en pasta, en altijd met een glimlach afgeleverd, Gino, je bent een topper!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima..

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vrij snel, niks op aan te merken. De pizza’s waren echter droog en smakeloos; niet best.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een schotel besteld met daarbij twee extra pita broodjes. Schotel was heerlijk maar de twee extra broodjes er helaas niet bij ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd geleverd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant. Altijd prima